Pogledajte fotke: Selena Gomez srećna i zdrava, izašla sa klinike!

Pogledajte fotke: Selena Gomez srećna i zdrava, izašla sa klinike!

Konačno! Selena Gomez posle dva meseca je napustila kliniku na kojoj je bila zbog psihički problema, i vratila se normalnom životu! Da se ne krije od javnosti, pokazuju nam fotke sa zimovanja koje već provodi sa svojim drugaricama!

Selena se smeje na novim fotkama i izgleda zaista preslatko, što zaista samo može da nas raduje! Kako prenose današnji mediji, Selena je trajno izašla sa lečenja i da više nema potrebe za bilo kakvim tretmanima. Fotke koje vidite postavila je njena drugarica Connar Franklin, a iako se Sel ne oglašava na svom Instagram profilu, jasno je da joj ne smeta da svet vidi kako je ponovo tu!

Selenu sad ne treba pritiskati da završava album – ona će verovatno najmanje još par nedelja biti u prazničnom raspoloženju, a onda se lagano vraćati obavezu, u ritmu koji joj odgovara. Njeno zdravlje je najvažnije, i preduslov je za sve druge stvari kojima će obradovati svoje Selenator!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Pogledajte fotke: Selena Gomez srećna i zdrava, izašla sa klinike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.