Famoza music chart #59 – Glasajte svakog dana za sve pesme koje vam se sviđaju!

14498825_801396569963961_6793614634126409728_n

Tinisti nastavljaju da dominiraju već mesecima na našoj listi (eto i objašnjenja zašto smo podelili najviše “Tini” CD-ova do sad!) a “Great Escape” se na prvom mestu nalazi već 12 nedelja dok ga slede “Born to Shine” i “Underneath It All” a prvi pratilac je takođe zvezda “Violette”, Jorge Blanco!

Ove nedelje ipak imamo dva veoma zanimljiva noviteta – Selena Gomez ima novu pesmu pa nema sumnje da će se Selenatori potruditi da joj daju podršku a tek šta reći za Directionere koji konačno imaju nekog od svojih momaka na listi i sad je prilika da pokažu snagu fandoma!

Glasanje traje do ponedeljka, 3. oktobra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete po jednom na svaka 24h i to za koliko god želite pesama! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

Autor: Famoza.net
FOTO: Instagram/Mariana Stoessel

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Poklon za Tiniste i čitav svet: Tini objavila ceo svoj album na YouTubeu!!!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

10 thoughts on “Famoza music chart #59 – Glasajte svakog dana za sve pesme koje vam se sviđaju!

  1. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    SVE PESME!!!!!!!!!!!!!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.