Poklon za Tiniste i čitav svet: Tini objavila ceo svoj album na YouTubeu!!!

13113977_1729370814015674_2041702930_n

Prvi album Martine Stoessel od danas je u prodaji širom sveta a Tini je učinila sve svoje Tiniste i V-lovere neverovatno srećnim time što je sve pesme u celosti objavila na svom YouTube kanalu!

Teško je i zamisliti koliko se ponosno oseća fandom sa naših prostora jer im je to jedini način da dođu do njene muzike s obzirom da će početak prodaje CDa po običaju kasniti! Tini je održala i pravu lekciju svojim kolegama i koleginicama koje ne rade ovako nešto a često zahtevaju čak i da im se plati i za gledanje spotova. Martina je očigledno svesna dve stvari: Tinisti i V-loveri svakako će kupiti CD kako bi je podržali i drugo, time što je podelila svoju muziku sa svetom, ona će drastično dobiti na popularnosti. Na linkovima ispod poslagali smo sve pesme po ISTOM REDU KAO NA CDu, tako da ih možete poslušati na idealan način. Uživajte!

Disk 1

Disk 2

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Najteži dan za V-lovere: Danas je poslednji "Violetta Live" šou ikad!

13 thoughts on “Poklon za Tiniste i čitav svet: Tini objavila ceo svoj album na YouTubeu!!!

 1. Great Escape je lepa i brza pesama i svidjami se,ali ono na pocetku i kako se prebacuje na druge brzine mi se nesvidja.Ali za to nije kriva tini neko onaj koji je pisao pesmu!

  1. Kada neko napise pesmu,Tini odluci da li joj se svidja i da li hoce da je peva ili ne.I moze da izmeni ako joj se nesto ne svidja.Meni se svidja

 2. Pesme su FANTASTIČNE????????
  I mnogo vam hvala Famoza.net sto ste pesme poređali po redu????

 3. Kako je i Tini savršena i njene pjesmee su preprepree ? ?
  #Tinista for everr ? ?

 4. Album je izašao na moj rođendan!!! <3 <3 <3
  To mi je najbolji poklon <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.