Famoza music chart #59 – Glasajte svakog dana za sve pesme koje vam se sviđaju!

14498825_801396569963961_6793614634126409728_n

Tinisti nastavljaju da dominiraju već mesecima na našoj listi (eto i objašnjenja zašto smo podelili najviše “Tini” CD-ova do sad!) a “Great Escape” se na prvom mestu nalazi već 12 nedelja dok ga slede “Born to Shine” i “Underneath It All” a prvi pratilac je takođe zvezda “Violette”, Jorge Blanco!

Ove nedelje ipak imamo dva veoma zanimljiva noviteta – Selena Gomez ima novu pesmu pa nema sumnje da će se Selenatori potruditi da joj daju podršku a tek šta reći za Directionere koji konačno imaju nekog od svojih momaka na listi i sad je prilika da pokažu snagu fandoma!

Glasanje traje do ponedeljka, 3. oktobra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete po jednom na svaka 24h i to za koliko god želite pesama! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

Autor: Famoza.net
FOTO: Instagram/Mariana Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Vi odlučujete šta da radimo: Želite li "Tini" film u Srbiji?

10 thoughts on “Famoza music chart #59 – Glasajte svakog dana za sve pesme koje vam se sviđaju!

  1. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    SVE PESME!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.