Nick Grimshaw: Directioneri mogu da unište život režiseru “Dunkirka”!

Tinie Tempah Launches His Disturbing London x Nike Blazer

Malo je reći da Directioneri imaju ogromna očekivanja kad je reč o filmu “Dunkirk” a Harryjev drugar Nick Grimshaw kaže da će režiser nastradati ako Harryjeva uloga nije dovoljno velika!

U ovom momentu niko živi ne zna koliki će prostor dobiti Harry ali Nick u svojoj emisiji na radio stanici Radio 1 poručuje, “Christopher Nolan je do sad režirao neke zaista neverovatne filmove i snimao velike scene. Međutim, najveći izazov u životu biće mu bes Directionera na Twitteru.”

“Ako Harry ne bude dovoljno na ekranu, ako ga loše snimi, teško njemu. Shvatiće da mu je dosta života”, zaključuje on u šali… Ako je šala!

Autor: Famoza.net

Danas 6. avgusta na famoza.net ti poklanjamo jedan “Honeymoon” CD Lane Del Rey. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Lanu između 12 i 20h. Oba pojma pošaljite na naš e-mail, redakcija@famoza.net a u subject stavite “Lana Del Rey CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Stigao je novi Famoza Stars: Pogledajte priču o Louisu Tomlinsonu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Nick Grimshaw: Directioneri mogu da unište život režiseru “Dunkirka”!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.