Sve je kao nekad: Demi se vratila dugoj kosi!

13712814_537593726424358_1576351070_n

Kako su godine prolazile, Demina nekad duga kosa postajala je sve kraća ali pevačica je odlučila da se vrati svom starom fazonu, što je objavila na Snapchatu!

Demika je prvo objavila masu tamne kose na beloj podlozi a onda je objavila i selfi sa dugom kosom i blagim loknama, kao da smo se vratili u njene “Camp Rock” dane uz komentar, “Duuuuuga kosa!”

Naravno da je ova magija postignuta uz pomoć ekstenzija ali to nimalo ne umanjuje Demikinu lepotu. Pitamo se samo dokle će je ovo izdanje držati s obzirom da ona baš, baš volim da se igra bojom i dužinom svoje kose!

demi snapchat

Danas 6. avgusta na famoza.net ti poklanjamo jedan “Honeymoon” CD Lane Del Rey. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Lanu između 12 i 20h. Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Lana Del Rey CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zloća iz filma "Princess Protection Program": Znala sam da će Demi i Selena biti megazvezde!

6 thoughts on “Sve je kao nekad: Demi se vratila dugoj kosi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.