Osveta političarima: Ari odbila poziv da im peva!

13557334_1718139575132958_882038148_n

Ariana Grande nedavno je osramoćena nakon što je otkriveno da je izbačena sa liste izvođača na koncertu u Beloj kući zbog incidenta sa lizanjem krofni i vređanjem Amerikanaca pa možda i ne čudi što je ona odbila da peva na mitingu koji je organizovala američka Demokratska stranka.

Iako se takvi nastupi plaćaju i osiguravaju da vas vidi veliki broj ljudi, Ari je odlučila da se ne meša u politiku tako da je odbila da nastupi, ne navodeći tačan razlog. Kasniej se oglasio njen predstavnik za štampu koji je samo diplomatski rekao da je u pitanju jednostavno nedostatak vremena jer Ari ima druge obaveze.

Za razliku od nje, Demi Lovato vatreno podržava Demokratsku stranku i njenog predsedničkog kandidata Hilary Clinton iako se ona nalazi u centru brojnih skandala proteklih meseci pa je tokom večeri izašla na scenu i otpevala “Confident”. S obzirom koliko ovu političarku niko na Balkanu ne voli, nema sumnje da će Ari zaraditi par poena u našim krajevima!

Pročitajte još  Ne zaboravlja: Ariana Grande odaje počast Macu Milleru na svojoj turneji!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Osveta političarima: Ari odbila poziv da im peva!

  1. Ispravno je i postupila. Ni ja se ne bih mešala u tu politiku a posebno ne bih pevala toj glupaci Hilari. Sve vise volim Arianu :))

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.