Perez Hilton napao Demi: Zašto si toliko dvolična?

Demi Lovato je tokom svoje prošlogodišnje turneje odbila da peva u Severnoj Karolini jer su tamošnje vlasti donele zakone prema LGBT zajednici koji se njoj ne dopadaju ali pevačica sad nema nikakav problem da nastupi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gde je situacija daleko gora!

U ovoj zemlji biti gej ili biti transrodna osoba je samo po sebi zločin koji sam po sebi povlači kaznu zatvora ali Demi će ipak nastupiti tamo. Kako ističe Perez Hilton, Demi nije želela da odbije tako veliki novac iako zna da zbog svega sad izgleda vrlo dvolično.

Demi će inače nastupiti na festivalu koji traje 2. i 3. februara u Dubaiju a na njemu će biti i druge zvezde koje se inače predstavljaju kao veliki borci za LGBT prava, poput Alessie Care, The Veronicas, Daye ili Tove Lo.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bella Thorne: Jako mi se sviđa Miley ali Demi je nešto posebno!

One thought on “Perez Hilton napao Demi: Zašto si toliko dvolična?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.