Stali lajkovi za Ari, Selena Gomez prva zvezda sa pet miliona lajkova na fotki!

13380924_1316349801712039_433471492_n

Selena Gomez ne samo da je postala prva osoba čija je jedna slika stigla do pet miliona lajkova već će po svemu sudeći ostati na tom mestu jer su lajkovi za fotku Ariane Grande koja je jedina mogla da joj se približi potpuno prestali!

Selena je u momentu dok pišemo na 4,9 miliona lajkova i očekuje se da svakog trenutka dođe do pet miliona što je do sad neviđena brojka! Ipak, s obzirom da nju prati preko 91 milion ljudi, ovako stanje ni ne čudi!

Iako nam se činilo da će Ariana Grande uspeti da je ugrozi jer je za samo dan stigla do 3,1 miliona lajkova na svojoj crno-beloj fotki gde pokazuje svoj novi imidž, oni su prestali da pristuži tako je teško za poverovati da će se to desiti. Naravno, ovakva takmičenja ne treba shvatati previše ozbiljno. Sigurno je da Seleni prija što je na vrhu ali i za nju i za Ari postoje daleko važnije stvari u životu.

when your lyrics are on the bottle ?

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  "Spomenula sam joj koliko želimo njen koncert": Selena je pročitala i Nedinu poruku!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Stali lajkovi za Ari, Selena Gomez prva zvezda sa pet miliona lajkova na fotki!

  1. Zasto arianatori pisu da je Ariana za dan dobila oko 4 miliona lajkova, e pa nije za dan nego za dva dana, i nije oko 4 nego 3 milona lajkova.
    A, Selena je za dva dana 2,7, ali sada, nakon 4 nedelje ima 5 miliona, a Ariana 3,2 i stalo joj je, a Seleni i dalje raste.

  2. odlicno za ari za 6 dana je dobila 3,3 miliona + ona je jako aktivna na insta dok selena nije a slika je tu doplo duze od arianine…

    1. Sama si se ispalila.
      Selena retko objavljuje, a Ariana ponekad i po tri slike na dan, a Selena ipak ima duplo vise lajkova…
      Selena za 29 sati dobila 3,3 m, racunali smo.
      Aaa, sta bi Ariani stali lajkovi, a Selena ima skoro 6 m?? <33

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.