Obožava vas: Martina dva puta odgovorila Tinisti iz Crne Gore!

12345834_151894058500953_668778272_n

Martina Stoessel i dalje ima fantastičnu naviku da razgovara sa fandomom u komentaru svojih videa a ovog puta usledio je istorijski trenutak za Tiniste iz Crne Gore s obzirom da se glumica i pevačica konačno obratila nekom iz te zemlje.

Naša stara čitateljka Nataša Ivović bila je uporna pa joj je Tini odgovorila na dva komentara! Ona je prvo poručila, “Argentina bi trebalo da promeni ime u u Argentini. Rođena si da sijaš” a Martina joj je odgovorila sa emodžijima namigivanja i pokazivanja snage!”

I to nije bilo sve – Nataša je postavila pitanje, “Da li voliš crtaće? Koja je tvoja omiljena pesma Meghan Trainor. Moja je ‘No'” a Martina joj je potvrdila da imaju isti ukus! “To je i moja omiljena pesma, obožavam je”. Tini je jedina od mladih zvezda koja se na ovaj način obraća fandomu – sad kad znamo da će ona održati ogromnu seriju koncerata u Evropi nadamo se da ćete zaista biti u prilici da joj se zahvalite na svemu!

Screenshot_2016-07-23-16-58-52

Screenshot_2016-07-23-17-02-41

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Mariana Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #50 - glasajte za pet omiljenih pesama svakog dana!

5 thoughts on “Obožava vas: Martina dva puta odgovorila Tinisti iz Crne Gore!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.