On joj se uvek sviđao: Perrie započela vezu sa bivšim dečkom Ellie Goulding?

13109021_1108954465828171_620391210_n

Perrie Edwards odavno je priznala da joj se jako dopada kolega muzičar Dougie Poynter a sad kad su oboje singl, izgleda da je iskoristila priliku da mu se približi!

Još pre dve godine dok je bila u vezi sa Zaynom Malikom, Perrie je u razgovoru sa novinarima rekla da joj se od slavnih momaka najviše dopada upravo Dougie i da joj je bilo krivo kad je shvatila da je on vezi sa Frankie Sandford iz grupe The Saturdays. U međuvremenu, Dougie je bio u vezi i sa Ellie Goulding ali je nakon nedavno raskida navodno jako blizak sa Perrie!

Da se nešto dešava postalo je jasno nakon što su njih dvoje viđeni na zabavi koju je Glamour magazin priredio ove nedelje. “Bili su nerazdvojni”, piše Mail Online. “Dougie je proveo tonu vremena s njom. Nije je napuštao do kraja večeri. Uživala je u njegovom društvu i odvojila se od ostatka devojaka iz grupe. Izgledala je baš srećno.”

Pročitajte još  Little Mix, Ari, The Vamps, Nick: Ovo su najbolji nastupi sa megakoncerta u Londonu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Perrie Edwards

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.