Kao stvorena za uživanje: Zavirite u kuću Nialla Horana! (FOTO)

1390288_584577005027630_706627371_n

Tokom pauze, Irac iz One Directiona vreme najčešće provodi igrajući golf i putujući svetom, ali, nakon svega, on voli i da se prepusti odmoru u svojoj luksuznoj gajbi!

Srećom, ljubav Nialla Horana prema Instagramu ostala je snažna kao i ranije, što znači da smo nedavno dobili priliku da zavirimo i u njegov stvarni dom. Ovu virtuelnu mini-turu po pevačevoj gajbi počinjemo u kupatilu futurističkog izgleda, čija nas je čistoća šokirala – ni traga od prljavih peškira na podu i polupraznih boca od šampona koje leže razbacane posvuda. Aplauz za čistunca Niallera! 🙂

A photo posted by Niall horan (@niallhoran) on

Takođe, na jednoj malo starijoj fotki s Tvitera, imamo priliku da vidimo i delić Irčeve dnevne sobe, sa sve kaminom i ogromnim televizorom na zidu, dok smo vam na samom kraju pripremili i kolaž sastavljen od svih do sad objavljenih fotografija Niallovog luksuznog prebivališta.

A photo posted by Niall horan (@niallhoran) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram, Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Harryjeva poruka Zaynu: Tvoje ponašanje uopšte nije kul, ne želimo te u bendu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.