Ono što se oduvek želeli da znate: Ovako izgleda frižider Nialla Horana!

12346244_925982200820180_526150286_n

Niall Horan mnogo voli da priča o svojoj ljubavi prema hrani a njegovo društvo iz benda ni danas ne zna kako je on tako vitak s obzirom koliku količinu unosi u sebe! Ipak, tek sad imamo priliku da zavirimo u njegov frižider!

Prvo što se može zaključiti jeste da Niall definitivno nije od osoba koje se hvale kako žive zdravo – na polici možemo videti gomilu obične vode ali i mnogo gaziranih pića! Osim toga, ispod gaziranih pića primećujemo i mnogo ukusnih poslastica kao i gotovih jela… Niall očigledno nema dovoljno vremena ili veštine da sam često kuva! Osim toga, možemo primetiti da Niall obožava umake jer ih ima baš dosta u pregradama!

A šta kaže fandom? Oni su oduševljeni činjenicom da mladi Irac sve drži u savršenom redu pa kažu: “I Niallov frižider je lep kao on” ili “Niallov frižider je tako organizovan. Kod nas ne možete da pronađete ni jaje”. Ima i onih koji sve temeljno proučavaju sve pa ističu: “Previše buljim u Niallov frižider” ili “Da li sam ja jedina osoba koja zumira sve u njegovom frižideru?”

niall-horans-fridge-1467122467

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan, Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Raj za Directionerke: Harry Styles polugolišav igra fudbal! (video)

7 thoughts on “Ono što se oduvek želeli da znate: Ovako izgleda frižider Nialla Horana!

  1. Ehh kad bii mopj frižider bio puun tih slatkiša i gaziranih pića.. Niall mi pravi zazubicee xD

  2. Jel itko primijetio ono dole u frižideru onaj kupus izgleda da ipak jede nešto zdravo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.