Vaš dnevni horoskop za sredu, 2. mart 2016. godine

1181674-45675I37206

Becky G – američka pevačica, reperka i glumica, rođena kao Rebbeca Marie Gomez – danas puni 19 godina.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)
Učenici i studenti ozbiljno će pristupiti obavezama. Nećeš dozvoliti da te nastavnici ili profesori zateknu nespremnom/nespremnim pa ćeš marljivo učiti i pripremati se za test ili ispit. Društveni život biće obeležen izlascima i novim poznanstvima, od koje će jedno imati poseban značaj.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)
Bližnji će ti zamerati nedostatak vremena za zajedničko druženje, ali misli će ti biti usmerene na ljubavne i školske brige. Bilo bi ti lakše da s nekim podeliš ono što te muči. Devojke, savetuje vam se da obavite kontrolni ginekološki pregled.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)
Ako ne poradiš na samokontroli, mogla/mogao bi ući u sukob s drugaricom ili drugarom iz odeljenja, što će ugroziti vašu buduću suradnju. Suzdrži se od izražavanja nezadovoljstva ako proceniš da će ti doneti više štete nego koristi. Ne preteruj s vežbanjem.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)
Prionućeš na obavljanje nagomilanih obaveza i pritom pokazati veliku dozu strpljenja i upornosti. Nećeš se uzrujavati ako se suočiš s nekim problemom, jer ćeš znati da se možeš osloniti na ekipu iz razreda. Ublaži simptome prehlade toplim čajem i C vitaminom.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)
Iako ti je zdravlje i dalje osetljivo, vedrina i optimizam pomoći će ti da se uspešnije odupireš bolestima. Neki Lavovi će se, uz pomoć snage volje, odreći nezdrave hrane ili pak postati vegetarijanci. Singl pripadnici znaka biće svesni svojih čari pa će odvažno prići osobi koja ih privlači.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)
Potiskivanje problema dovešće do nervoze koju ćeš iskaljivati na članovima porodice. Umesto da se svađaš s bližnjima, pokušaj da zapodeneš razgovor u kom ćeš im objasniti probleme koji te muče. Proveravaj rok trajanja namirnica koje konzumiraš, posebno mlečnih proizvoda.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)
Nećeš moći dugo da se zadržavaš na jednom mestu. Nalazićeš se s prijateljima u gradu, a nakon toga ih nagovarati da odete u bioskop ili na izložbu. Najvažnije će ti biti da se oko tebe stalno nešto događa. U školskim aktivnostima ćeš se istaknuti brzinom i dobrim zaključivanjem.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)
Uspevaš da premostiš jaz između svoje fizičke i duhovne strane danas. Uspostavila si ravnotežu i posvetila si obema stranama jednako vreme. Nađi se s prijateljima i popričajte o problemima koji te muče. Nemoj da te iznenade rešenja koja ti prijatelji predoče.

Pročitajte još  Becky G: Siromaštvo me je nateralo da postanem zvezda, živela sam u garaži!

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)
Pronađi konstruktivan način za trošenje viška energije. Reši ga se kroz sportske aktivnosti ili vežbanje u teretani. Odnos s voljenom osobom biće postojan i stabilan, ali nedostajaće ti malo uzbuđenja i romantike. Čuvaj se prehlade i pij dovoljno vitamina C.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)
Nećeš se istaći u izvršavanju školskih obaveza. Umor i pad koncentracije odraziće se na tvoje rezultate, ali uprkos tome, izbeći ćeš veće probleme. Mogle bi te danas zateći i tužne misli vezane za budućnost, ali razgovor s bliskom osobom vratiće ti optimizam.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)
Prijatelji i poznanici češće će te kontaktirati. Osim što će biti željni tvog društva, mnogi će se danas oslanjati na tvoju pomoć i od tebe tražiti usluge. Neko će pak biti zainteresovan za tebe u romantičnom smislu, ali nećeš sa sigurnošću znati želiš li se s tom osobom upustiti u vezu.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)
Nećeš biti zadovoljna/zadovoljan ostvarenim rezultatima u školi, ali još više će te uzrujavati kritike nastavnika. Ljutićeš se na sebe što si se našla/našao u takvoj situaciji. Oraspoložiće te odlazak na kolače s prijateljima. Nakon kraćeg druženja, proći će te loše raspoloženje.

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Vaš dnevni horoskop za sredu, 2. mart 2016. godine

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.