Vaše zvezde za nedelju, 25. mart 2018. godine

Svoj 30. rođendan danas slavi američki reper Big Sean.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)

Pred vama je dan ispunjen izlascima i susretima s prijateljima. Dobro ćete se zabaviti ako odete na koncert ili društveno okupljanje. Tražite li posao, okušajte se u nečemu novom i budite otvoreni za izazove.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)

Vaše bi nezadovoljstvo ljubavnom situacijom moglo eskalirati do žestokog obračuna s partnerom. Umesto da u naletu ljutnje uradite nešto što ne želite, povucite se u osamu i na miru razmislite o svemu. Savetuje vam se da se suzdržite od ishitrenih reakcija.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)

Napravite nešto lepo za sebe. Počastite se novim odevnim predmetom ili otiđite u omiljeni restoran i naručite jelo koje volite. Morate sebi povremeno malo ugoditi. Do izražaja će doći vaša odlučnost i samouverenost koje će vam pomoći u rešavanju problema.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)

U ljubavi nećete biti skroz realni, no sklonost idealiziranju mogla bi vam prouzrokovati probleme. Mogli biste se razočarati kad shvatite da onaj u koga ste polagali mnogo nade nije onakav kakvim ste ga zamišljali. Priuštite sebi više odmora i idite ranije na počinak.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)

Bićete društveni i komunikativni pa vam neće nedostajati poziva za izlazak. Pred nepoznatim ćete ljudima biti spontani i opušteni, a jedno poznanstvo razviće se u prijateljstvo ili čak nešto više. Podrška ljudi iz vaše radne sredine uvelike će vam olakšati borbe.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)

Vaši kontakti neće podnositi tvrdoglavost i beskompromisnost. Vaši će rezultati uvelike zavisiti od drugih pa se prilagodite timskom radu. Mogli biste se posvađati s partnerom jer će vam smetati uplitanje njegovih roditelja u vašu vezu. Zahtevaćete od njega da se čvršće postavi.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)

Provodit ćete puno vremena izvan kuće družeći se s prijateljima. Želja za kulturnim uzdizanjem navešće vas da posetite izložbu ili pogledate predstavu o kojoj ste čitali dobre kritike. Nećete požaliti ako pozovete simpatiju da vam pritom pravi društvo.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)

Mučiće vas novčane brige. Ako osećate da vam je voda došla do grla, preduzmite konkretne korake koji će vam pomoći da vratite dugove i podmirite nagomilane račune. Moglo bi doći do zastoja vezanih za isplatu novca od osiguranja. Nastojte što pre saznati gde je zapelo.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)

Vaš će partner biti zahtevan i očekivati da mu stalno udovoljavate. Smatraćete da je suviše posesivan i pomalo razmažen, što će dovesti do napetosti u vezi. Mnogi će imati problema s nadutošću, bolovima u želucu, ali lagana ishrana ublažiće vam tegobe.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)

Zadaci će vam biti naporni, ali nećete odustati dok ih ne privedete kraju. Nećete dozvoliti da vas umor ili slaba koncentracija ometaju u izvršavanju obaveza. Ljubavne veze ugroziće vaša posvećenost poslu i zaokupljenost svakodnevnim obavezama.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)

Očekuju vas uzbudljive promene na osećajnom planu. Nedavno započet odnos polako poprima sve veći značaj, dok će duge veze izaći iz rutine i ponovno probuditi uspavane strasti. Uprkos niskoj energiji, bićete uspešni.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)

Naljutiće vas neprimereni komentari člana porodice o vašem ljubavnom životu. Nemojte se odmah posvađati, već mu objasnite da bi trebao gledati svoja posla. Planirate li se upuštati u adaptaciju sobe, konačna procena radova biće veća no što ste trenutno u mogućnosti izdvojiti.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.