Zendaya za ‘Girls Life’: Fanovi me prisiljavaju da budem iskrena!

Zendaya Pressefoto 2014 - CMS Source

Lice sa naslovnice najnovijeg broja američkog tinejdžerskog magazina razgovara u intervjuu o svojoj muzici i obožavaocima!

“Kad budete čuli moje nove pesme,” kaže Zendaya za Girl’s Life, “videćete koliko sam odrasla. To je priča o onome što sam rođena da budem. Kako sam postajala starija, tako sam shvatala da muzika može pomoći ljudima i učiniti me delom nečeg mnogo većeg od mene same. Bez obzira je li u pitanju ohrabrivanje ljudi da obrate pažnju na ono što ih okružuje, ili da budu politički aktivni ili da, jednostavno, nauče da budu srećni u svojoj koži”.

Screenshot 2016-01-26 16.05.22

Zendaya--Girls-Life-Magazine-2016--05-662x869

Na samom kraju razgovora za Girl’s Life, Zendaya se osvrnula i na ulogu fanova u njenom životu: “Oni su ti koji me prisiljavaju da sve vreme budem iskrena i direktna, jer su u mogućnosti da raspoznaju ako se ne ponašam tako.”

Autor: Famoza.net
Foto: Universal Music, Girl’s Life magazine

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Teški dani za nju: Razvode se Zendayini roditelji!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.