V-lover i Tinista Dora nam šalje fotke svoje “Violetta” kolekcije!

IMG_20160125_154309

“Draga Famoza, dugogodišnji sam V-lover i Tinista (tri godine). Kada sam prvi puta na Disney Channelu pogledala Violettu odmah sam je zavoljela. Ne poznam nikog tko voli Tini i Violetta ekupu više od mene!!☺

IMG_20160125_154229

Volim Martinu unatoč tome što me prijatelji o tome zadirkuju i smiju mi se. Za rođendan, Božić uvijek kad me obitelj ili prijatelji pitaju što hoćeš za rođendan (Božić) moj odgovor je “Kupite nešto Violetta tako nikad nećete pogriješiti!” Nažalost na Violetta Live nisam mogla ići jer nisam na vrijeme vidjela u kojim se i kada gradovima održava no sigurna sam da ću gdje god održi solo turneju ići ću na nju!?

IMG_20160125_154252

Ovo je nešto od moje kolekcije Violetta stvari. Kada god vidim nešto Violetta to želim. Na trening nosim Violetta torbu, u školu nosim bočicu (koja mi je ostala u školi), doma pišem dnevnik i prelistavam časopis Violetta kad mi je dosadno a kad idem spavati spavam na Violetta jastuku a kada idem na more na plaži ležim na Violetta ručniku. Puno bi mi značilo kada bi ste ovo objavili!??

Vaša vjerna čitateljica Dora

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lea nam predstavlja svoj časopis "Violetta Fans"!

4 thoughts on “V-lover i Tinista Dora nam šalje fotke svoje “Violetta” kolekcije!

 1. PAZNJA TINISTI!Okupljanja tinista 1.2.2016. u sledecim gradovima:
  Beograd 16:30 Kalemegdan
  Novi Sad 16:30 Centar grada
  Nis 16:30 Centar grada
  Subotica 16:30 Centar grada
  Kragujevac 16:30 Centar grada
  Kraljevo 16:30 Centae grada
  Slikajte se sto vise mozete sa tini i violetta stvarima.Te slike ce svako od vas poslati Tini u poruci na Facebooku ili drugim drustvenim mrezama.Pre nego sto posaljete slike napisite na engleskom Beograd-Srbija kada posaljete to napisite Serbianeedstinisolista2016.Svi da posaljete slike tacno u 20:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.