Zendaya za ‘Girls Life’: Fanovi me prisiljavaju da budem iskrena!

Zendaya Pressefoto 2014 - CMS Source

Lice sa naslovnice najnovijeg broja američkog tinejdžerskog magazina razgovara u intervjuu o svojoj muzici i obožavaocima!

“Kad budete čuli moje nove pesme,” kaže Zendaya za Girl’s Life, “videćete koliko sam odrasla. To je priča o onome što sam rođena da budem. Kako sam postajala starija, tako sam shvatala da muzika može pomoći ljudima i učiniti me delom nečeg mnogo većeg od mene same. Bez obzira je li u pitanju ohrabrivanje ljudi da obrate pažnju na ono što ih okružuje, ili da budu politički aktivni ili da, jednostavno, nauče da budu srećni u svojoj koži”.

Screenshot 2016-01-26 16.05.22

Zendaya--Girls-Life-Magazine-2016--05-662x869

Na samom kraju razgovora za Girl’s Life, Zendaya se osvrnula i na ulogu fanova u njenom životu: “Oni su ti koji me prisiljavaju da sve vreme budem iskrena i direktna, jer su u mogućnosti da raspoznaju ako se ne ponašam tako.”

Autor: Famoza.net
Foto: Universal Music, Girl’s Life magazine

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Katarinin test: Da li više ličiš na Sabrinu Carpenter ili na Zendayu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.