Njena nova ljubav: Victoria Justice izlazi sa TikTokerom Evanom Bergerom!

Glumica Victoria Justice je tokom ovog vikenda započela vezu sa TikTokerom Evanom Bergerom na RiSE festivalu u Las Vegasu. Kako prenosi izvor za E! News, njih dvoje su izgledali vrlo prisno – držali su se za ruke, a Victoria prosto nije mogla da sakrije svoj osmeh i oduševljenje!

Dakle, šta treba znate o njenom novom momku? Pa, Evan je TikTok zvezda sa dva miliona pratilaca, koji je postao poznat po svojim viralnim komentarima o bivšim predsednicima Amerike, Donaldu Trampu i Baracku Obami. Pored toga, on se bavi i muzikom, koristeći svoje imitacije za stvaranje remiksa poznatih muzičara i popularnih televizijskih likova. Doduše, njih dvoje još uvek nisu ozvaničili svoju vezu na društvenim mrežama, tako da verujemo da će to uskoro uraditi.

Inače, glumica je ranije bila u vezi sa Reevom Carneyem, sa kojim je izlazila od 2016. do 2019. godine, nakon što su se upoznali na snimanja filma “Rocky Horror Picture Show.”

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ko je mrzeo Arianu? Najinteresantnije činjenice o "Victoriousu"

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.