BTS više ne postoji i njihov povratak nije blizu

BTS šokirali su svet nakon što su najavili da grupa više ne postoji, i da će se svi oni posvetiti solo projektima, prenosi E! News. Momci su najavili da ovo nije kraj, ali isto tako, njihove reči nam sugerišu da se povratak neće desiti tako brzo.

Momci su povodom svega snimili YouTube video gde su rekli kako ovo nije laka odluka. “Mi ćemo uzeti vreme da se zabavljamo i iskusimo puno stvari”, kaže Jungkook i dodaje, “Obećavamo da ćemo se vratiti jednog dana, zreliji nego što smo sad.” Ova rečenica baš i ne zvuči obećavajuće, jer “jednog dana” može lako da nagovesti godine pauze. Momci su naravno i ranije uzimali vreme da rade na svojim solo projektima, ali te pauze su bile oročene, pa smo barem otprilike znali kad će se oni vratiti.

Kako RM ističe, koliko god oni voleli BTS, činjenica je da zbog rada u grupi propuštaju mnogo toga. “Problem sa k-popom je što nemate vremena da sazrevate”, ističe on. “Morate stalno da snimate muziku i nešto radite.” Jimin ipak dodaje da ovo nije bila laka odluka. “Ne možemo a da ne mislimo na naše fanove, i želimo da nas oni pamte. Zato nam je sad teško, pokušavamo da pronađemo sopstvene identitete a to je naporan i dugačak proces.”

Pročitajte još  Koji članovi BTS su u vezama?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “BTS više ne postoji i njihov povratak nije blizu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.