U kpop svetu je drugačije: Pauza koju su BTS najavili neće biti toliko ozbiljna kao što je to bio slučaj sa One Directionom!

Svako ko se seća odluke One Direction-a u januaru 2016. godine, možda bi se plašio najgoreg kada su BTS u pitanju. Međutim, stvari funkcionišu malo drugačije u kpop svetu u poređenju sa zapadnim bendovima – a sve to objašnjava zabavna novinarka i super obožavateljka BTS-a, Lucy Ford.

„U kpopu, zaista nije neuobičajeno da članovi grupe rade na solo karijerama, narolito ako ih ima sedam, osam ili devet“, rekla je za Radio 1 Newsbeat. “I ovo bi moglo da objasni zašto je, ubrzo nakon što su se pojavile vesti o planovima BTS-a, njihova agencija rekla da se ne radi o pauzi – barem ne kako fanovi na zapadu mogu da zamisle. Mislim da su samo hteli da razjasne da to nije tako ozbiljno.”

Nakon što je vest izašla u javnost, procenjuje se da su akcije kompanije toliko pale da je izbrisala vrednost od 1,8 milijardi dolara. U izjavi grupe, koja je data tokom televizijske večere povodom obeležavanja njihove godišnjice, momci se priznali da je pokušaj pronalaženja njihovog identiteta bio „iscrpljujući“.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Prava šteta: BTS ostali bez dva YouTube rekorda za "Fake Love"!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.