Martinus Gunnarsen obećao: Pustiću kosu!

Uoči objavljivanja svog novog singla, Marcus i Martinus imali su Instagram Live sesiju na kojoj su osim najave pesme ujedno i odgovarali na pitanja fanova. Naravno, neka od njih odnosila su se i na Martinusa i njegovu novu frizuru.

Kao što znamo, mladi muzičar nedavno se ošišao na baš kratko i ofabrao kosu, ali on kaže da je to samo privremena promena! Po njegovim rečima, on će na jesen ponovo pustiti kosu, a do tad, održavaće je ovako kratkom. Martinus će tokom leta izgleda kao što izgleda sad, a ništa neće menjati ni na festivalskoj turneji koji sledi tokom leta.

Po ko zna koji put, momci su upitani i da li imaju devojke, ali po ko zna koji put, obojica su potvrdili kako su singl. Momci su inače tokom lajva boravili u Oslu gde snimaju novu muziku, a spot za aktuelni singl najavili su za narednu nedelju. “Ne znam tačno, ali mislim da on izlazi naredne nedelje”, rekao je Marcus, pa ostaje da pretpostavimo kako nam on stiže u petak!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Da li Martinus novim video kaže da ima devojku?
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.