Da li Martinus novim video kaže da ima devojku?

Marcus i Martinus često odgovaraju na pitanja vezana za svoj ljubavni status, a pre mesec dana još jednom su potvrdili da su singl. Naravno da to nije dovoljno njihovom fandomu koji nastavlja da njuška, a Martinus ih je večeras baš pokrenuo svojom novom objavom na TikTok profilu momaka!

Preslatki video počinje natpisom “Kad me ljudi pitaju imam li devojku”, na šta Martinus prvo odrično klima glavom, a onda okreće glavu i namiguje! Nakon toga, pojavljuje se natpis, “Znači, nikad nisi imao devojke pre?”, a on opet ponavlja sve isto! Naravno, to je izazvalo ogromno interesovanje a DM Famoze na Instagramu je zatrpan porukama fandoma! Sve naravno mnogo zanima da li ovo nešto znači, a interesantno, većina se čak nada da on više nije sam! Naravno, i TikTok profil momaka je zasut komentarima, a interesantno da je Martinus lajkovao neke u kojima ga MMeri pitaju da li će im on otkriti nešto u skorije vreme!

Martinus je čak lajkovao jednu vest na Instagramu na tu temu, ali ni tamo nije želeo da se oglašava o svom statusu! I dobro, šta se onda dešava? To očigledno niko ne zna sem Martinusa i njegove porodice. Sa jedne strane, on se možda zaista igra sa nama, jer priča oko devojaka nikad ne dosadi fandomu! Sa druge strane, možda on sad zaista ima devojku, pa uživa da na ovaj način zadirkuje javnost? Ako se sećate, nedavno smo pričali o tome kako momci sad kad voze idu u noćni provod van svog sela, tako da definitivno imaju mogućnost da upoznaju devojke! S obzirom koliko su neiskvareni i uspešni, verujemo da su mnogima privukli pažnju! Da li će Famoza moći da proveri šta je istina tako što će pitati Martinusa o tome tokom narednih dana? Ko zna, ko zna…

Pročitajte još  Stižu odlične vesti za MMere iz Hrvatske: Nema ograničenja godina za koncert i još ponešto lepo!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.