Potpuni promašaj: Dodela Grammy nagrada za najgore obučene zvezde!

Dodela Grammy nagrada poznata je po tome što inspiriše smele modne izbore, ali neke poznate ličnosti su potpuno promašile u nedelju dok su slavile najveću muzičku noć. 64. godišnja revija održana je u Las Vegasu u MGM Grand Garden Areni, a na crvenom tepihu su se pojavile Olivia Rodrigo i Doja Ket koje su blistale u svojim glamuroznim odevnim kombinacijama.

Naravno, kao i uvek, bilo je i modnih promašaja. Billie Eilish i Justin Bieber predvodili su listu najgore obučenih zvezda u svojoj prevelikoj odeći, a Biebsovi rukavi bili su toliko dugi da su mu pokrivali ruke dok je hodao crvenim tepihom. Justin, koji je bio zajedno sa suprugom Hailey, nosio je sivo odelo koje je izgledalo kao da mu je za četiri broja veće. Dopunio je svoj izled žarko ružičastom pletenom kapom i crnom platformom Balenciaga Crocs. U međuvremenu, Billina obimna crna haljina izgledala je kao kaput koji joj je neobično prebačen preko ramena.

Ovde svakako možete pogledati neke od tih modnih promašaja!

  1. Billie Eilish

2. Justin Bieber

3. Tayla Parx

4. Avril Lavigne

5. Alisha Gaddis

6. Yola

7. Elle King

8. Jidenna

9. Saxon Sharbino

10. Maria Becerra

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Grammy 2022: Najviše nominacija za Oliviu Rodrigo, Billie Eilish, Justina Biebera, Lady Gagu...

Foto: Promo

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.