Moderna porodica: Kylie Jenner i Travis Scott ne žive zajedno!

Iako su nedavno dočekali svoje drugo zajedničko dete, Kylie Jenner i Travis Scott ne žure za zajedničkim životom, a majka dvoje dece se vratila kući i sasvim se dobro oseća nakon porođaja. Kako saznajemo, Travis trenutno radi na novoj muzici, ali je uvek u blizini – još uvek zvanično ne žive zajedno, ali rade ono što im najviše odgovara.

Insajder je objasnio da rijaliti zvezda – koja takođe deli četvorogodišnju ćerku Stormi sa Travisom – ima pomoć, ali je “veoma praktična” kao majka. U međuvremenu, Stormi se sa lakoćom prilagođava svojoj novoj ulozi starije sestre i veoma je nežna prema svom mlađim bratom: “Fascinirana je svojim mlađim bratom, a čak uspeva i da ga drži”, dodao je insajder.

Iako par još uvek nije objavio ime svog sina, njih dvoje planiraju to da otkriju za nekoliko dana. Naime, kako izvori tvrde, Travis i Kylie su zajedno odabrali ime, ali će ga podeliti kada Kylie bude spremna.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Šta nam poručuje? Kylie Jenner objavila stare fotke sa Travisom Scottom!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.