Amerikanci izgovaraju italijanske reči pred Måneskinom, oni umiru od smeha!

Måneskin se lagano probija na američko tržište, čak i sa italijanskim pesmama, ali i oni su svesni da će se ovom svetskom slavom još više okrenuti engleskom jeziku, pa su snimili pesmu “Mammamia” koja je samo na engleskom! Grupa je sad gost velikih šoua u kojima gostuju i američke megazvezde, a za radio stanicu SiriusXM je napravila jednu zabavnu scenu vezanu za Amerikance i italijanski jezik!

Naime, Amerikanci su čuveni po tome kako druge strane jezike vrlo slabo znaju, a malo njih zna konkretno italijanski – njihov izgovor drugih jezika je često urnebesan i sramotan, a italijanska jela izgovaraju posebno smešno. Måneskin je ovaj put bio tu da ispravi njihove greške!

Voditelji emisije su pokušali da izgovore pasta fagiol, pappardell i druge specijalitete, a da sve bude smešnije, Damiano je na momente izgledao kao da mu je stvarno glupo kada Amerikanci ni ne pokušaju da izgovore kako treba. Pogledajte ceo snimak koji je kratak a prezabavan!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Måneskin

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Måneskin potpuno goli, jedva prošli Instagram cenzuru!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

2 thoughts on “Amerikanci izgovaraju italijanske reči pred Måneskinom, oni umiru od smeha!

  1. Haha, oni ne znaju ni njihov jezik (koji je nastao mesavinom Engleskog i sl. jezika kao i sama drzava i njeno stanovnistvo – te nemaju nista njihovo) kako treba…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.