Ovo je njihov recept: BTS su ovako naučili engleski!

BTS je poznat na globalnom nivou i inspirišu mnoge širom planete da uče korejski jezik i saznaju više o samoj južnokorejskoj kulturi, međutim kako se na globalnom nivou ljudi uvek mogu sporazumeti na engleskom jeziku, sasvim je uobičajeno da se svuda kao jedan od jezika uči upravo engleski jezik. Ipak, neki članovi ove grupe nisu baš najbolji u engleskom jeziku, ali se trude da ga nauče što bolje i otkrivaju nam njihov recept za to!

Ipak, RM, Suga, i J-Hope su među onim članovima grupe koji tečno govore engleski jezik, pa zato ih možemo čuti da pevaju i na ovom jeziku na svom albumu „Map of The Soul: 7“. U intervjuima, Jungkook ne krije da stvarno dosta radi na svom engleskom jeziku. Momci su za potrebe komunikacije sa publikom na svojoj turneji naučili nekoliko fraza na engleskom jeziku, ali nema tajne da još uvek vežbaju svoj engleski kroz intervjue kao što je emisija „The Late Late Show“ sa Jamesom Cordenom.

Kako je RM sjajan u engleskom, nije mu nikakav problem da pomogne drugim članovima. Možemo videti V kako uzima RM-ov mobilni telefon kako bi ponavljao neke rečenice sa Jiminom. RM je gledajući popularnu seriju „Friends“ kao mali savladao engleski jezik, a pored toga zna da govori i kineski, japanski, ruski, portugalski, francuski i arapski, dok su V i J-Hope sjajni u japanskom takođe. Možemo videti RM-a i Jamesa Cordena kako pevaju zajedno u emisiji Carpool Karaoke, dok Jin i Suga napominju da su takođe gledali seriju, ali im to nije pomoglo da savladaju jezik. Ipak, RM kaže da je suština u ovome – gledao je prvo korejsku verziju sa engleskim titlovima, zatim je gledao englesku verziju sa korejskim titlovima, da bi na kraju sve to ponovo gledao samo na engleskom jeziku. Javite da li vam je ovaj savet pomogao!

Pročitajte još  Zadiviljujuće: Jungkook iz BTSa obradio Biebsov "Nothing Like Us"!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ BTS

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Ovo je njihov recept: BTS su ovako naučili engleski!

  1. Napisali ste da Rm suga i jhope govore tecno engleski, to nije tacno. Samo Rm govori tečno engleski, dok suga i jhope znaju isto koliko i ostali članovi bts-a.
    Moze se reci da Jungkook zna najbolje posle Rm-a.
    Suga je jednom i rekao da zna da cita i da prevodi samo ima poteškoće sa sklapanjem rečenica.

    1. Da ali u poslednje vreme J-Hope i SUGA najvise pricaju engleski posle RM-a,a ponekad i Jungkook,dok ostali clanovi mnogo manje pricaju engleski ali znaju osnove

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.