John Mayer odgovara na pretnje obožavatelja Taylor Swift

John Mayer, Taylorin bivši momak, za koga se veruje da je tema pesme „Dear John“ iz 2010.godine, u poslednje vreme dobijao je preteće poruke Swiftija. Nakon što je pevačica objavila kratak film za desetominutnu verziju pesme „All Too Well“ koja govori o vezi sa njenim bivšem dečkom Jakeom Gyllenhaalom, čini se da su neki obožavaoci bombardovali Mayera pretećim porukama s obzirom na njegovu prošlu vezu sa mladom zvezdom.

Jedan pevačicin fan je podelio snimak ekrana DM-a sa Mayerom gde je rekao: „Je*i se ružna ku*ko, nadam se da ćes se nečim ugušiti“, na šta je John odgovorio: „Dobijao sam toliko ovakvih poruka u poslednjih nekoliko dana“, a zatim je dodao: „Nisam uznemiren, samo sam radoznao i moram da pitam. Da li se zaista nadate da ću umreti?“ Fan se nakon toga izvinio, a pevač je izjavio da nije uvređen onim što mu je rečeno i da je samo želeo da razume šta navodi ljude da šalju preteće poruke, kao i sama činjenica da on to uvek može da vidi i da to može da ga pogodi.

U međuvremenu, Taylor Swift je objavila spot za pesmu „I Bet You Think About Me“. Ovaj najnoviji video pop zvezde prikazuje Milesa Tellera i njegovu suprugu Keleigh koji se spremaju za venčanje, gde Teller doživljava vizije njegove prošle ljubavi koju igra Taylor.

Pročitajte još  Stali na njenu stranu: Prijatelji Taylor Swift otpratili Joe Alwyna na Instagramu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/John Mayer

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.