Shawn Mendes u velikim problemima na turneju: John Mayer me spasao!


Shawn Mendes je već dosta dugo na sceni ali to ne znači da su mu nastupi pred hiljadama ljudi nešto na šta je navikao. Shawn kaže da se često tresao od straha pred izlazak na binu ali da je sve mnogo bolje otkako se druži sa rok legendom Johnom Mayerom.

“To što sam nastupao sa njim jebilo neverovatno. Vidim sebe u njemu i to je sjajno”, priča Shawn za People magazin. On je čovek kojeg mogu da nazovem i da mi kaže ‘Hej čoveče, kako ide život? Biće sve u redu.’ Sad je moja nervoza skoro na nuli umesto do daske. To je baš lepo”, konstatuje on. Shawn se nada da će kao John uspeti da ostane na muzičkoj sceni mnogo godina.

“Mnogo je kul kad vidite da on i posle toliko albuma i turneja još uvek ima ogromnu inspiraciju. Uzbuđen sam kad znam da uvek mogu da budem ovoliko naelektrisan – i vremenom postajte samo bolji – takav je slučaj sa njim”, dodaje Shawn i kaže da je naučio da čak i kad je na turneji pronađe vreme za sebe i drage ljude.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #177 - Glasajte za sve pesme koje volite!

2 thoughts on “Shawn Mendes u velikim problemima na turneju: John Mayer me spasao!

  1. Drago mi je da ima nekoga iz sebe koga može smiriti… To bi trebao imati svaki čovjek

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.