Hrabri John Mayer: Da, naravno da je moja nova pesma o Katy Perry!

Dok valjda svi drugi muzičari nikad neću otvoreno da priznaju kad je njihova bivša ljubav inspiracija za pesmu (čak i kad je to vrlo očigledno!), John Mayer nema takav problem pa ističe da je valjda svima jasno kako je njegova numera “Still Feel Like Your Man” posvećena Katy Perry sa kojom je više puta bio u vezi.

“O čemu drugom bih razmišljao”, odgovara on na pitanje novinara da li je ovo pesma o Katy. “I uzgred, ovo je samo dodatni dokaz za činjenicu da nisu tačne priče kako sam bio sa puno devojaka u prethodnih 5-6 godina. To mi je bila jedina veza. Zato, dopustite mi ovo narode”.

John i Katy poslednji put su raskinuli još 2014. godine a on kaže da od tad uopšte nije imao vezu. “Koristim i aplikacije za dejting. Međutiim, tamo se samo priča, male su šanse da nekog upoznate. Jako bih voleo da imam nekog da mi priredi rođendan kad bude proslavljao 40 godina”, priča on setno.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/John Mayer

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jedina na svetu: Katy Perry stigla do 90 miliona pratilaca na Twitteru!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.