Hoće li nova pesma Jesy Nelson podići tenzije sa Little Mix?

Jesy Nelson sprema se da objavi svoj prvi solo singl, a britanski mediji tvrde da se to nimalo neće dopasti devojkama iz njene bivše grupe, Little Mix. Kako navodi The Sun, Jesyina muzika jako liči na zvuk koji gaje Little Mix. Kako se navodi, situacija je i bez toga prilično teška, jer Jesy sa ostalim devojkama komunicira skoro isključivo preko svojih advokata.

“Stvari su sve gore, a sad kad se ona vraća sa pesmom i imidžom koji kao da je preuzet od Little Mixa, to će izazvati podele”, priča jedan insajder. “Devojke su se zaklele da će ostati drugarice posle svega kroz šta su prošle, ali većina komunikacije ide preko advokata ili menadžera, što je šteta.”

“Jesyna nova pesma i video zvuče kao da mi mogli biti naredni singl Little Mixa, čak su i koreografija i stil veoma slični.” Isti izvor zaključuje da će devojke biti jako zbunjene i pitati se zašto je Jesy izašla iz Little Mix kad se sad vraća na scenu samo osam meseci kasnije i to da bi zvučala identično kao kad je bila u grupi.

Pročitajte još  Gušila se u suzama: Jesy Nelson vidno potresena na nastupu u Milanu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Jesy Nelson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.