Victoria Justice dobila ulogu u komediji “California King”!

Victoria Justice je nakon Ari ubedljivo i zasigurno najpoznatije ime “Victoriousa”, i to je za nju sasvim dovoljno da nastavi da dobija odlične uloge. Vic jako voli i da peva i pričala je kako ne planira da prestane da snima muziku, ali je očito da je filmska karijera njen prioritet, naročito sada kad je dobila ulogu u važnoj komediji!

Naime, Variety je potvrdio da je Vic dobila ulogu u filmu “California King” koji će biti komedija sa ni manje ni više nego velikim komičarom Joelom McHaleom! Ova komedija će imati elemente prijateljstava i kidnapovanja koje je pošlo u pogrešnom smeru!

Vic ćemo uskoro gledati i na Netflixu u komediji “Afterlife of the Party”, tako da je glumica očigledno posebno povezana upravo sa ovim žanrom. Njime se bavi i od detinjstva, tako da nas ne čudi ovakav izbor uloga – planirate li da je gledate makar na Netflixu?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Victoria Justice

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Oduševljena i presrećna: Pogledajte kako je Victoria Justice proslavila svoj 25. rođendan!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Victoria Justice dobila ulogu u komediji “California King”!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.