Kako da protraćite 60 sekundi vašeg dragocenog života? Pogledajte trejler za novu emisiju ‘The D’Amelio Show’

Porodici D’Amelio kao da nije dovoljna slava koju su prvenstveno dobili zbog ćerke Charli D’Amelio koja je jedna od najpopularnijih osoba na TikTok aplikaciji. Njoj se pridružila i njena starija sestra Dixie koja takođe ima popriličan broj pratilaca što im omogućava veliko bogatstvo, ali oni hoće još. Najavljena je njihova nova emisija koja naizgled podseća na onu porodice Kardashian-Jenner i pratiće život porodice D’Amelio, za koji oni tvrde da je kao i svaki drugi život jedne normalne osobe, ali grdo se varaju ako to misle!

Na ovom svetu postoji toliko toga zanimljivog što možete pogledati, Mona Lizu u Luvru, prirodni sjaj Yosemita ili čak čudesni Koloseum. Ali kako je utorak veče, a sutra idete i na posao mogli biste da pogledate i trejler za novu emisiju ‘The D’Amelio Show’. Ova emisija prati jezivu porodicu TikTok zvezda koja se pretvara da je slična vama iako živi u vili od nekoliko miliona dolara. Najvažnije od svega, ova emisija smatra da će vam pružiti nešto bez čega nećete moći da živite.

Ova emisija koja će prvenstveno pratiti mezimče porodice, Charli, biće prikazana na Hulu televiziji. Kao što sigurno i znate, Charli je zbog svog TikTok uspeha osvojila i Kids Choice Award što je definitivno čini jednom od najpopularnijih osoba na svetu, iako baš i nemate predstavu ko je ona zapravo. Srećom tu je ova emisija da nas uputi u sve o njenom životu koju ćemo gledati dok nam naš život prolazi ni u čemu.

Pročitajte još  Izlazi modna linija TikTok zvezda Charli i Dixie D'Amelio!

Ali to nije sve, ova emisija se ne zaustavlja samo na popularnim sestrama, već će napraviti zvezde i od njihovih roditelja, Heidi, bivše manekenke i Marca, propalog kandidata republikanskog senata Konektikata. Ali dobro, ako god, trejler traje samo 60 sekundi, verovatno bismo već negde drugde izgubili to vreme. Ako želite da ga pogledate to možete uraditi ispod:

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Charli D’Amelio

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

2 thoughts on “Kako da protraćite 60 sekundi vašeg dragocenog života? Pogledajte trejler za novu emisiju ‘The D’Amelio Show’

  1. Ahahaha kraljice 😂😂 meni su one skroz prosečne, i po izgledu i po sadržaju koji nude. Jaka stvar, zna da pleše tj. vrcka okolo. Ali kad im se već posrećilo zinuli za pare pa se blamiraju, ne pitaju šta košta. A trejler jeftin, nikakav, čisto da malo navuče ko voli. Gledati devojku s druge strane svemira kako pleše i smeje se u kameru stvarno nije ono što smatram zabavom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.