Demi Lovato: Neću da se udajem, radije živim sa najboljim prijateljem!

Demi Lovato menja i pomera granice društva, i odbija da se povinuje pravilima koje nam je svima patrijarhat tokom vekova nametao. Žena mora da se uda, da bude u heteroseksualnom braku i njena uloga je da rodi decu? Demi se uopšte ne slaže i nema problem s tim – nedavno je ispričala kako je njena želja da usvoji decu, a ne da sama zatrudni, a sada je priznala i da je udaja u skorije vreme nikako ne interesuje, već živi sa najboljim prijateljem.

Naime, Demi je bila gošća glumice Drew Barrymore koja vodi svoju zabavnu emisiju sa poznatima, i ovom prilikom je otkrila javnosti da ponovo živi sa nekim, ali da taj neko više nije njen dečko ili verenik, već najbolji prijatelj, i da tako nešto treba da bude prirodno!

“Trenutno živim s jednim od svojih najboljih prijatelja, do nedavno sam bila u priči da sam verena za dečka i samo sam shvatila kako to nikako nije život za mene. Shvatila sam da bih radije živela sa bliskim prijateljima, zabavljala se, imala život prosto, može li to da postane normalno u našem društvu?” pita se Demi.

Demi sad živi mnogo prijatnije i onako kako stvarno želi. “Pokušavala sam da radim nešto što nije za mene, sad sam samo odlučila da radim ono što mi prija i da mi tuđe osude ništa ne znače, da im samo odgovorim ‘slušaj, to je tvoje mišljenje i ne dotiče me Radiću ono što je dobro po moju sreću i zdravlje’. Stavljam sebe na prvo mesto, takođe i ispred svoje karijere, i to nisam nikada pre radila, ranije sam bila zabrinuta da li ispunjavam fazon ženstvene, seksi pop zvezde, više me to ne interesuje” priznaje ona.

Pročitajte još  Famoza music chart #32

Sve ove promene imaju veze i sa Deminom kratkom kosom, zapravo! “Isekla sam kosu jer sam htela da se oslobodim, nisam htela da me više jure norme i pravila roda, seksualnosti i religije” zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.