Demi Lovato shvatila: Uletanje iz veze u vezu me neće stabilizovati

Demi Lovato je neko ko je imao vezu koja traje godinama, skoro je došla i do decenije, pa je nakon te propale veze uskakala iz jedne u drugu, i dugo nije shvatala da takav život ne rešava nikakve probleme konkretno, već samo stvara kratkotrajan beg. Ona se prošle godine zamalo i udala, kada se verila sa Maxom Ehrichom, sa kojim zapravo ne bi opstala ni godinu dana jer su ubrzo raskinuli. Demi danas živi sa svojim najboljim prijateljem i ne želi vezu, niti da se uda, a to je potvrdila i novim izjavama!

Naime, Demi se našla u novoj epizodi The Ellen Showa, a u njemu je priznala da ne traži novu vezu u skorijoj budućnosti. “Kad se setim starih ljubavi, ja sam umela stvarno da uskačem iz veze u vezu sa muškarcima. Ljudima poput mene, pa i meni, veza je delovala kao stabilnost. Ali to nikako nije uvek odgovor” shvatila je Demi konačno.

“Shvatila sam da sam dosta stabilnosti pronašla u samoj sebi, tako da, iskreno, ne tražim više nikakvu vezu. Imam potrebe i te potrebe će u nekom trenutku biti zadovoljene, i to je uzbudljivo, ali u međuvremenu ću sama odmoriti od svega” otkriva pevačica.

O ovakvim temama retko ko voli da priča u javnosti, a Demi više nije sigurna gde da postavi granice. “Ovde je ta delikatna granica koliko toga treba sa svetom da delim a koliko ne, i mnogo je teško odrediti tako nešto. Koliko sam do sad shvatila, meni je zaista izuzetno važno da budem što jasnija i otvorenija. Ipak, moram nekad sebe da nateram da ućutim jer stalno sam otvorena knjiga” priznaje Demi.

Pročitajte još  Demi Lovato – Confident (Live @ American Idol)

Pevačica definitivno jeste otvorena knjiga i ne ume da se zaustavi – nedavno je upala u javnu svađu sa prodavnicom jogurta oko njihovih proizvoda bez šećera, a neko bi na te stvari jednostavno zažmurio i gledao svoja posla!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.