Demi Lovato: Družim se sa ljudima koje sam našla na aplikacijama za upoznavanje!

Već nam je poznato da je Demi Lovato vrlo otvoreno učestvovala u nekim aplikacijama za upoznavanje ne bi li našla pravu ljubav. Sada otkriva da je našla i dosta prijatelja!

Demi je takođe izjavila za Billboard da je obično ona ta koja se prva nekome javi ili traži broj telefona, a glumica Amy Schumer ju je upoznala sa jednom aplikacijom na kojoj je i sama bial! „Amy me je upitala da li sam na aplikaciji Raya jer je znala da sam spremna za novu vezu. Otišla sam na par Raya dejtova, bilo je OK. Sa nekima sam sada zaista dobra prijateljica“ otkriva Demi.

Međutim, Demina mama Dianna bi je radije videla sa Wilmerom sa kojim je bila godinama! „Biću iskrena, meni su oni divan par. Sjajni su prijatelji i sada a nadam se da će vremenom biti i nešto više, a ako ne budu, biće to njena odluka, pretpostavljam. Ali svakako bih volela da ih vidim zajedno“ priznaje Dianna.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

2 thoughts on “Demi Lovato: Družim se sa ljudima koje sam našla na aplikacijama za upoznavanje!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.