Lijepe vijesti: Halsey je trudna!

U mori loših vijesti koje su nas okružile i ove godine, evo i jedne dobre: pjevačica Halsey je objavila da je trudna! Kako prenosi E!, Halsey dijete očekuje s scenaristom Alevom Aydinon. Ona je veliku objavu napravila na Instagramu, gdje je podijelila par intimnih fotografija s njezinim trudničkim trbuhom u prvom planu. Fotografije je snimio poznati fotograf Sam Demeshek.

Halsey nije imala puno za reči, pa je u opis fotografija jednostavno napisala „Iznenađenje“ popraćenim s par emojia.

Naravno, reakcija publike je bila izrazito pozitivna, pa je Halsey trendovala na Twitteru, a njezin Instagram post je bio prepun pozitivnih komentara. Otac djeteta i njezin dečko, Alev je komentirao post s „Srce mi je prepuno, volim te dušo“ komentar nije prošao neprimjetno, pa je Halsey slatko odgovorila s „Volim i ja tebe i ovog malenog čovjeka u meni“.

Lijepe su vijesti obradovale i njezine poznate prijatelje, pa je post preplavljen čestitkama i dobrim željama. Sydney Sweeney je napisala „Bit ćeš najbolja majka, čestitam!“, Normani Kordei, bivša članica Fifth Harmony s „Čestitam anđele“, a njezina bivša kolegica Lauren je u šoku napisala „Oh moj bože“, dok je producent Benny Blanco napisao kako „Vrišti“.

Nažalost, Halsey ima problema s plodnosti zbog endometrioze, kronične bolesti maternice. Pjevačica je imala i spontani pobačaj tokom koncerta u 2015. Ne trebamo ni pričati koliko je to bilo traumatično iskustvo za nju. Halsey je progovorila o gubitku bebe na koncertu godina dana nakon samog događaja „Počela sam s turnejom tada, a turneja je samo stavila još veći stres na moje tijelo. Bila sam zbunjena, sve se toliko brzo desilo, u jednom trenutku su mi rekli da sam trudna, a u drugom sam na bini imala spontani pobačaj.“ izjavila je ona tada o traumatičnom događaju.

I mi šaljemo Halsey najbolje želje i čestitke zbog prinove, a nadamo se da će trudnoća mirno proći i da ćemo za nekoliko mjeseci pisati o rođenju malene bebe.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Halsey

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.