Tini potvrdila: Odustala sam od serije zbog Sebastiana!

Prethodnih meseci vladala je totalna konfuzija kad je reč o Tini i njenom snimanju serije za striming servis “Disney+”. Ipak, ona je sad sve razjasnila u novom intervjuu. Razgovarajući za Billboard, ona je potvrdila da je ta priča za nju skroz završena!

Da podsetimo, prethodnih meseci pričalo se svašta, ali donedavno se smatralo da je Sebastian Yatra napustio projekat, ali da će Tini ostati na njemu. Stvari su otišle u drugom smeru kad su krenule glasine da će Tinino mesto zauzeti Karol Sevilla, za šta još čekamo potvrdu. Međutim, isto tako je rečeno da će njoj partner biti upravo Sebastian Yatra! Ipak, Tini tako nešto demantuje.

Govoreći o svojoj glumačkoj karijeri, Tini je istakla, “Ova godina je svima bila glupa, a bilo je planirano da glumim. Sve je bilo spremno: Vratila sam se sa turneje u Evropi, nastupila u Argentini i planirala da narednog dana putujem u Kolumbiju i započnem snimanje. Naravno, od toga nije bilo ništa. I tako, ništa, nemam planova da radim nešto drugo, ne znam kad će nečeg biti, ali znam da nešto želim. Imam super odnos sa svima, tako da se nadam da će biti nečeg sledeći put.”

Upitana da otkrije malo više detalja, ona je dodala, “Trebalo je da sa Sebastianom snimam u martu, aprilu i maju ove godine, ali nakon svega sa virusom, bilo je neophodno to odložiti. Međutim, za to nije bilo uslova, a ja imam druge obaveze u 2021. godini, tako da nažalost neću snimati seriju. Te obaveze uključuju turneju sa Rickyjem Martinom i Enrique Igleasiasom ako sve bude normalno. Ne mogu da snimam seriju, teško bi to bilo. Takođe, kad sam saznala da on neće biti deo toga, ni meni nije više imalo smisla, jer je serija bila zamišljena za nas dvoje.” Prava šteta, samo to možemo da kažemo!

Pročitajte još  Poslušajte odmah: Izašao je "Born To Shine", prvi singl Martine Stoessel!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Tini potvrdila: Odustala sam od serije zbog Sebastiana!

  1. Izvinite, ali vi ste rekli da Sebastian ostaje u seriji. Prenosite lazne informacije, pa onda prenesete nesto sto je Tini rekla. Barem naglasite da informacije nisu potvrdjene. Strasno..

    1. Hej, izvini ali nismo, preneli smo informaciju i ujedno naveli odakle je izvor. Molimo te da obratiš uvek pažnju na to – uredno navedemo odakle nam informacija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.