Samo Tini odlazi: Sebastian Yatra ostaje u seriji sa Karol Sevillom!

Kakvi preokreti se dogode za samo nekoliko nedelja! Kao što odavno znate, Sebastian Yatra i Tini Stoessel raskinuli su svoju strastvenu romansu, koju su počeli kao saradnici. Iako je pao raskid, prvobitni plan je bio da oni ostanu profesionalci i nastave projekte na kojima je trebalo svakako da rade zajedno – jedan od tih projekata je i serija za Disney Plus, međutim, stvari su se toliko komplikovale da se više nije znao da li će ijedno od njih ostati pri tom projektu! Zatim je, nekoliko nedelja kasnije, rečeno da Sebastian odustaje od serije… Ipak, očito od nje odustaje samo Tini!

Naime, kao što smo već pisali, Tini je napustila ovu seriju, a menjaće je ni manje ni više nego Karol Sevilla, devojka koju su mnogi uvek posmatrali kao njenu suparnicu! Da sad sve bude još “gore”, odnosno komplikovanije, Karol će sve ključne scene stvarno snimati sa bivšim dečkom Tini, jer Sebastian Yatra ostaje u seriji u ulozi koju je trebalo sa Tini da ima!

Tini je u vreme dok još nije napustila seriju izjavila: “Biće u redu i ostaćemo pri seriji, ja sam svakako dobro i pomirila sam se sa situacijom”, međutim, sudbina je za nju očito imala drugi plan, jer je ulogu uzela Karol.

Samo snimanje serije usporila je prvenstveno pandemija korona virusa, a kasnije je usledio i raskid, i čini se da snimanje ove serije apsolutno sve komplikuje. Najčudnije od svega je što je Sebastian Yatra već izjavljivao da se serija nikako ne uklapa u njegove planove za 2021. godinu i da je on neće snimati u svakom slučaju.

Pročitajte još  Martina Stoessel predstavila deo spota "Princesa", otkrila detalje o drugom albumu! (video)

Pravo pitanje je da li je Seb promenio stav jer ipak neće gledati bivšu devojku na setu, ili mu je serija “upala” u raspored na kraju. Šta vi mislite da je pravi razlog na kraju ove drame?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Sebastian Yatra

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Latest posts by Valentina Krstić (see all)

Pročitajte još  Tini i Sebastián potvrdili vezu, 2,5 miliona lajkova za pola dana!

2 thoughts on “Samo Tini odlazi: Sebastian Yatra ostaje u seriji sa Karol Sevillom!

  1. Stvarno ne mogu da shvatim Karol Sevillu… Već zna da nije omiljena Tinistima i opet sama sebi pravi dramu prihvatanjem Tinine uloge… Svesna je da će to izazvati gnev Tininih fanova 🙄 A, iskreno, ne znam ni šta više Sebastián želi

  2. Aha sad odjednom Sebastian moze da snima??
    I ova glupaca jedva docekala da malo dobije paznje…
    Nemam rijeci! 😡

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.