Shawn Mendes: Kako sam umalo uništio vezu sa Camilom

Veza Shawna Mendesa i Camile Cabello nekako nam uvek deluje idilično, ali muzičar ističe da to nije uvek tako. On kaže da su njih dvoje imali problem da komuniciraju, do te mere da su umalo raskinuli. Ipak, on tvrdi da je najveći deo krivice za to njegov.

Kako prenosi E! News, Shawn je otvorio dušu u razgovori za Apple Music, rekavši da je sebe pre veze sa Camillom smatrao osećajnim i ranjivim. Međutim, ona mu je otvorila oči i naterala ga da shvati kako je ponekad ipak previše grub i da nije u stanju da je razume kako bi trebalo.

“Jednom je prošlo mesec dana a da uopšte nismo pričali jer mene je mučila anksioznost, i nisam želeo da me ona vidi kao slabića”, priča Shawn. “Bio sam na granici da upropastim vezu. Međutim, kad sve to prođe, onda kažete, ‘Slušaj, ja se mučim. Teško mi je da ti to i kažem.’ Posle toga sve je postajalo samo bolje, naši temelji su ojačani i onda se pojavi hrabrost. To je hrabrost, to je snaga.”

Shawn kaže da je shvatio još nešto – da biste imali uspešnu vezu, najvažnije je zapravo da brinete o sebi! “Ne možete biti najbolji sin, brat, dečko ili prijatelj ako ne vodite računa o sebi, ako ne pazite samog sebe, ako ne proveravate u kakvom ste stanju”, ističe on. Shawn objašnjava i da to znači da Camila i on provode i dosta vremena odvojeno, kako bi svako imao dovoljno slobode.

Pročitajte još  Marcus i Martinus poželeli sreću Srbiji, Shawn Mendes snimio pesmu za Portugal: Počinje Svetsko prvenstvo u fudbalu!

“Mnogo toga se dešava kad se zaljubite po prvi put, jer osećate podršku te druge osobe. Osećate da će sve biti u redu jer je ona tu. To je nešto prelepo. To mi dozvoljava da kažem sebi, ‘OK, ako ću ovo da uradim (stvaram muziku), onda ću to da uradim iz pravih razloga, a to je što jako, jako uživam u tome.’ Da to nije slučaj, radije bih sa njom proveo dan gledajući filmove.”

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Shawn Mendes: Kako sam umalo uništio vezu sa Camilom

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.