Fanovi oduševljeni: Ariana Grande izbacila spot za pesmu “34+35”

Ariana Grande ne prestaje da nas iznenađuje sve kreativnijim idejama za spotove svojih pesama! Prvo je bila u Beloj kući za pesmu “positions”, a sada je u belom mantilu. Naime, 17. novembra, Ari je podelila sa nama novi video za drugi singl sa positions albuma, gde predvodi grupu naučnica sa kojima zajedno dovode Ari robota u život.

Za pesmu “34+35”, pop princeza rekla je da je na početku nastala samo kao šala, ali da se kasnije zaljubila u nju, što bi i objasnilo ovaj zabavan spot, koji naizgled nema neku povezanost sa samim tekstom pesme. U jednom konkretno upečatljivom momentu, Ariana radi špagu kao sklop koreografija, za šta fanovi kroz šalu govore da je “trenutak koji je sačuvao 2020.”

Takođe, na kraju spota Ari nas je iznenadila videom iz bekstejdža, koji nam pokazuje kako sve izgleda tokom samog snimanja, i pre nego što je ceo spot uređen, i na koji način ekipa zna šta treba da radi u kom trenutku. Mi nemamo ništa drugo da kažemo osim da je Ari još jednom uspela sve da nas zadivi svojim talentom i kreativnošću!

Pročitajte još  Ariana Grande otkriva: Moje omiljene pesme sa "Sweetenera"!

Ovih dana šuška se da Ari već planira i novi muzički video, a svi su prilično složni u tome da se radi o spotu za pesmu “pov”. Album “positions” inače je odlično startovao širom sveta, iako kritičari uglavnom govore da on ipak predstavlja lošije izdanje nego “thank u, next”.

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.