Mediji tvrde da je Lena zaljubljena u italijansku pevačicu!

Pre nekoliko dana Lena iz tandema Lisa i Lena odjednom je počela da bude nazivana lezbejkom, iako sama nikad nije govorila o svojoj orijentaciji. Pojedini mediji sad nastavljaju tu priču, čak i navodeći da znaju u koga je to Lena zaljubljena, kao i da joj je ta ljubav uzvraćena!

Kako piše Webboh, Lena se zaljubila u izvesnu italijansku pevačicu i tekstopisca iz Rima, koja je poznata kao Ariete. Kako oni navode, sve je počelo kad su Lisa i Lena otkrile da im je omiljena na TikToku upravo jedna numera Ariete. Nakon toga, Lena i ona razmenjivale su poruke na Instagramu, i navodno, postajale su sve bliže.

Stvari su do sad otišle toliko daleko da postoje i čitave fan stranice koje pružaju dokaze i “dokaze” da su njih dve u tajnoj vezi. Ono što jesu činjenice jeste da Lena i Ariete prate jedna drugu na društvenim mrežama, kao i da često razmenjuju srca i smajlije. Sem toga, one nose i iste džempere i pevaju iste pesme. Doduše, sličan, pa i veći nivo bliskosti devojke su uvek pokazivale i prema Marcusu i Martinusu!

Da li je Lena gej ili ne ovde je najmanje bitno, već je problem to što je njoj sad već nalepljena etiketa. Prethodnih godina vlada prava opsesija da čak i fanovi svoje omiljene zvezde proglašavaju da su gej, čak i kad je potpuno izvesno da oni to nisu. Lena svakako ima pravo da ne govori o tome, a šta je ili šta nije zaista nije važno, dokle god ostaje verna sebi, kao i do sad.

Pročitajte još  Slatka čestitka od MM: Lisa i Lena proslavile 17. rođendan!

Devojke su od detinjstva vaspitane u hrišćanskom duhu, žive prilično skromno i čak odbijaju veliki novac da bi promovisale proizvode na društvenim mrežama. Jedina je šteta što verovatno nisu ni svesne koliko su popularne u našim krajevima, jer im se gostovanja svode samo na Nemačku i ponekad Austriju i Švajcarsku.

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Mediji tvrde da je Lena zaljubljena u italijansku pevačicu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.