Menja svet: Ariana Grande pokreće novu organizaciju za zaštitu životinja!

Ariana Grande zahvaljujući svom uticaju na polju muzike može da se nazove jednim od najvećih influensera sveta – ona zaista ima moć u rukama da promeni svet. S obzirom da je zaista aktivista i spremna da menja važne sitnice, nismo iznenađeni njenim novostima da planira da osnuje organizaciju koja će zaštititi životinje širom reagiona!

Naime, Arianina neprofitna organizacija će se zvati “Orange Twins Rescue”, i ona je to sama potvrdila na društvenim mrežama! Kada ukucate ovaj naziv, izaći će vam i sajt koji je još uvek u pripremi!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

we are so happy, proud and excited 🐈🐕our site comin soon 🔜 follow @orangetwinsrescue for more ☁️

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Organizacija će svoju bazu imati u Los Anđelesu, a najlepša od svega je svakako njena svrha – pevačica ima u planu da se kreiraju korisne liste izvora za sve ljude koji vole životinje, a liste će pomoći da se mnoge životinje usvoje, uzmu na čuvanje, ili da se donira novac za brigu i negu životinja! Na ovaj način će i mačke i psi moći da budu udomljeni lakše nego ikad.

Ari je uvek bila i politički aktivna, a osnivanje njene humanitarne organizacije samo je jedan od korisnih koraka koje je preduzela raznim kampanjama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☁️📠 34+35 🔬🌫

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ari na Instagramu intrigira još jednim postom – juče je objavila svoj selfi, koji uopšte ne bi bio neuobičajen da pevačica u opis nije stavila “34+35”! Ako ste slušali njen šesti album “positions”, sigurno znate da je ovo druga pesma na albumu, i da je “najprljavija” pesma Arine karijere, tako da nas ne bi čudilo da uskoro stigne spot za nju!

Pročitajte još  Počinju kvalifikacije za hit godine: Odaberite pesme koje idu u finale izbora!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Menja svet: Ariana Grande pokreće novu organizaciju za zaštitu životinja!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.