Hailey ga napustila: Bieberi peru ruke od svog najvećeg prijatelja!

Već smo pisali o tome koliko se sveštenik Carl Lentz osramotio nakon što se ispostavilo da je varao svoju suprugu, što je i priznao. Iako je on pre toga praktično spasio život Justinu Bieberu i ujedinio ga sa Hailey Baldwin, njih dvoje odlučili su da ga brže-bolje obrišu iz svojih života.

Prvi potez načinila je Hailey, koja je prestala da prati sveštenika na Instagramu, bez obzira što je o njemu godinama govorila samo hvalospeve i smatrala ga kućnim prijateljem. Koliko joj je Lentz bio važan, najbolje govori to što je upravo on vodio ceremoniju venčanja Hailey i Justina u septembru 2019. godine. Interesantno, The Sun prenosi kako Justin ne samo da nije uradio isto što i njegova supruga, već osramoćenom crkvenom licu pruža podršku.

Naime, pošto je Lentz praktično izbačen iz kuće, on sad odseda u apartmanu koji Justin Bieber ima u Njujorku. Naime, on je snimlje ispred tog stana i to dok je vodio razgovor sa svojom suprugom koja je takođe izbačena iz crkve u kojoj je on radio. Ona je već pokrenula razvod braka koji je potrajao 17 godina, a treba i reći da njih dvoje imaju troje dece.

U međuvremenu, on bi verovatno želeo da propadne u zemlju, jer devojka sa kojom je varao svoju ženu ne prestaje da govori za medije o svemu. Izvesna Ranin kaže da su njih dvoje bili pet meseci i naglašava da ona ništa nije kriva jer je mislila da Lentz slobodan, kao što joj je i pričao. “Sve sam mu govorila. Mislila sam da je on singl. On odlično izgleda, pa zašto da ne?” Ipak, ona isto tako ističe da je postala sumnjičava kad je primetila da on njen broj snima ne u kontaktu, već kao poruku. Isto tako, Ranin priznaje da su se oni viđali i nakon što je ona saznala istinu, a da su istinu saznali i njegova žena i prijatelji jer je on greškom učinio njihovo dopisivanje dostupno svima!

Pročitajte još  Devojke odlučile: Harry Styles se mnogo bolje oblači od Biebsa!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.