Doja Cat i demantovala i potvrdila da ima pesmu sa Arianom Grande!

Ariana Grande je zbog svog neverovatnog glasa i slave koju je tokom godina stekla bez sumnje najpoželjniji izvođač na svetu za bilo kakvu vrstu saradnje i dueta. Osim što duet s njom donosi uspeh provereno, kao što su to postigle Lady Gaga i ona, Gaga recimo često priča i o tome koliko je saradnja sa Ari prijatna jer je ona sjajna osoba! Tračevi o Arianinim duetima šire se i kada dueta zapravo nema, pa su kružile priče i o njenoj pesmi sa novim mladim izvođačem Dojom Cat, ali Doja je “pojasnila” o čemu se radi!

Naime, već jako dugo kruže tračevi po društvenim mrežama da je Doja Cat snimila pesmu sa Arianom Grande i Nicki Minaj pod imenom “DNA”, međutim, Doja je jednim tvitom srušila ovaj san: “Želim samo da znate da su ti tračevi izmišljeni i da nije bilo nikakvog plana tog tipa, ali zvuči kao sjajna ideja jer volela bih da probam tako nešto. Samo sam htela da završim s tim jer vidim da mi u komentarima pišete o tome stalno” napisala je Doja.

Ipak, naredni tvit zbunio je fanove mnogo više – Doja jeste demantovala da je radila sa Ari i Nicki, ali šta je sa Ari? “Međutim, duet Ari i Doje u potpunosti postoji” napisala je Doja u odvojenom tvitu, sa emodžijem srca. I Ariana je neretko pričala o tome kako obožava Doju i ima jednu pesmu s njom koja će nekada možda izaći, tako da, ostaje da čekamo pravi trenutak za ovu pesmu!

Pročitajte još  Ali uopšte ne liče! Devojka se pretvarala da je Ari, fandom joj poverovao!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.