Ipak nije išlo: Lana Del Rey raskinula sa policajcem influenserom!

Čini se da svaka vest o Lani Del Rey koju smo ikad napisali počinje sa – “Lana je jedna vrlo neobična pojava”, ali jednostavno je tako! Pevačica nema samo jedinstven stil u pevanju i pisanju muzike, već je kao ličnost vrlo ekscentrična i bira put kojim drugi ne idu, doslovno. Iako mnoge muzičke zvezde (da ne kažemo, skoro pa sve) biraju da u vezi budu sa zvezdama, i to uglavnom sa pevačima i glumcima, Lana je poslednjih šest meseci provela u zagrljaju policajca, koji doduše jeste influenser jer je bio u TV seriji, ali ni ova veza nije urodila plodom!

Lana se šest meseci zabavljala sa 45-godišnjim policajcem po imenu Sean Larkin, ali kako je mnogima i delovalo, ova veza bila je više zabava nego nešto ozbiljno. Njih dvoje svakako nisu doživeli nikakav buran razlaz kao tinejdžeri i mlađe zvezde, već je Sean spontano za pojavljivanje u New York Timesu potvrdio da oni više i nisu par: “Trenutno smo samo prijatelji. I dalje pričamo ali jednostavno smo prezauzeti. Radili smo stvari koje rade momak i devojka, zapravo smo imali jako normalnu vezu, išli na večere zajedno, družili se zajedno sa mojim prijateljima i kolegama policajcima i njihovim suprugama” otkriva Sean da je Lana jako dobro upoznala svet u kakvom on živi!

Seanova deca su zapravo bila šokirana činjenicom da je Lana zaista njegova devojka – bila su oduševljena naročito kad je njihov tata imao priliku da stane na crveni tepih Grammy nagrada ove godine u društvu Lane. “Pitali su me tad jesam li nervozan, nisam uopšte bio. Slikali smo se, odgovarali na pitanja, zašto ne bih uživao” poručio je Sean.

Pročitajte još  Odaberi koju zvezdu želiš da Ryan nacrta!

Lana je inače neko ko skoro nikada ne deli detalje iz svog privatnog života, ali nije oklevala da pokaže da je sa Seanom u vezi, pa ipak, nije ni objavila za javnost da su njih dvoje raskinuli.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lana Del Rey

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.