Neobično: Lana Del Rey potvrdila vezu sa policajcem influenserom!

Lana Del Rey je i dalje najmisterioznija pevačica 21. veka sa svojom mračnom a šarmantnom prirodom i privatnim životom o kom ljudi ne znaju mnogo. Ne zna se mnogo ni o njenom ljubavnom životu, ali Lana je odlučila da promeni tu tradiciju i da za promenu prizna da je ušla u novu vezu, s tim što i u njoj postoji nešto neobično kao i uvek!

Naime, koliko god vam to zvučalo čudno, Lana je uslikana na ulici sa 45-godišnjim policajcem Seanom Larkinom koji se ujedno pojavljuje u američkoj TV seriji, i umesto da ćuti o svemu tome kao što to inače radi, ona je odlučila da otkrije da je to njen dečko! “Nisam ni znala da su nas slikali, obukla bih se drugačije. Nekad sam godinama bivala u vezama i to mi nije predstavljalo problem” našalila se Lana.

Lana je upitana i da li bi joj zasmetale reakcije fanova kada čuju da je ušla u vezu s policajcem, ali ona zaista ne brine o tome! “Pa, stvar je u tome što je on dobar pandur. On sve razume. Vidi obe strane priče” smatra ona. Nadamo se da će veza opstati duže od Laninih prethodnih!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza music chart #4

Foto: Instagram/Lana Del Rey

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.