Kendall Jenner odbila prosidbu! (video)

Dokaz da zvezde ulaze u veze i brakove sa fanovima nije neobična pojava, a dokaz za to su upravo Hailey Baldwin i Justin Bieber koji su došli do statusa bračnog para, a šansu da njihovim stopama krene dobila je i njihova prijateljica Kendall Jenner koja je dobila upravo bračnu ponudu od jednog fana, međutim sa Kendalline strane to očigledno nije bila ljubav na prvi pogled, jer je manekenka odbila ovu ponudu, iako se po njenoj reakciji vidi da joj je ovaj gest bio zanimljiv.

Naime, u četvtak uveče Kendall je svojim poslom bila u zapadnom Holivudu, gde ju je jedan fan sačekao na parkingu. Pre nego što je izašla iz svog Lamborghinija, misteriozni fan i udvarač ju je upitao za zajednički selfi, a ono što je kasnije usledilo niko nije očekivao! Kako su reporteri E! Newsa uspeli da zabeleže, momak po imenu John je u jednom momentu pao na kolena i upitao Kendall da mu izgovori sudbonosno da. “Ne znam ti čak ni ime. Drago mi je što sam te upoznala, izgledaš veoma fino,” odgovorila je Kendall.

“Bila je veoma iznenađena što je on izvadio kutijicu sa prstenom. Imala je ogroman osmeh na licu i odgovorila je da mu čak ne zna ni ime,” rekao je očevidac za E! News. “On je upitao da li je moguć brak u budućnosti, na šta mu je ona odgovorila da ona voli nekog dušom,” dodao je isti svedok. Nakon svega toga, Kendall je samo zatvorila vrata svog skupocenog automobila, a dobro je poznato da je Kendall poprilično tajnovita kada je u pitanju njen ljubavni život, a nedavno je otkrila šta je to naučila i iz svojih propalih veza.

Pročitajte još  Kendall, Kylie, Scooter Braun... Pogledajte koje zvezde su došle na venčanje Justina i Hailey Bieber!

Kad smo već kod ljubavnog života Kendall Jenner, izvori prenose da se ona još uvek viđa sa Benom Simmonsom, NBA košarkašem koji se trenutno oporavlja od povrede. “Kendall je bila veoma zauzeta nedeljom mode, ali joj je Ben veoma nedostajao,” izjavio je insajder za Hollywood Life, dodajući da je odmah želela da ga podrži nakon što je čula za njegovu povredu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.