Ed Sheeran se povukao iz muzike i sa društvenih mreža!

Ed Sheeran uradio je ono što je i najavio prethodnog leta – odlučio se da još jednom u potpunosti napusti muziku, ali i prekine svaki kontakt sa javnošću na duži period! On se na taj korak odlučio jer je premoren nakon više od dve godine koliko je proveo na turneji i zaradio rekordnu svotu novca.

View this post on Instagram

Brb x

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Samo tokom 2019, Ed je zaradio 95 miliona dolara, a najavljujući svoj odlazak sa scene, on je napisao, “Zdravo svima. Opet idem na pauzu. Divide era mi je promenila život na toliko mnogo načina, ali sad kad je gotova, vreme je da idem i malo vidim sveta. Na putu sam od 2017. godine i vreme je da se odmorim, pišem i čitam. Neće me biti ni na društvenim mrežama do vremena za povratak. Kad je reč o mojim prijateljima i porodici – vidimo se kad se vidimo. Mojim fanovima – hvala vam što ste uvek bili neverovatni, obećavam da ću se vratiti novom muzikom kad dođe pravo vreme i do još malo proživim život kako bih imao o čemu da pišem”, zaključuje on.

Kako podseća BBC, Ed je istu stvar uradio 2015. kad je rekao da pauzu pravi da bi malo video sveta, a njegov menadžer nedavno je istakao da je ovo potrebno i jer ga se svet svakako zasitio. Muzičar je inače svoj poslednji koncert imao u avgustu, a nakon njega izjavio je da ide na pauzu za koju planira da traje 18 meseci. To bi značilo da će se ona na scenu vratiti negde u leto 2021. godine, verovatno opet novim albumom i turnejom! Mnogi ne bi bili iznenađeni da on do tad postane i otac, s obzirom da je sad već uveliko u braku, kao i da mu je to jedna od velikih želja!

Pročitajte još  U tišini: Ed Sheeran najavio novu muziku za petak!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ed Sheeran

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.