Anna Lazarević za Famozu: Arianator sam od šestog osnovne, spremna sam za povratak Marcusa i Martinusa!

Anna Lazarević iza sebe ima fantastičnu godinu, a kako je ona uvek preljubazna prema Famozi, imali smo priliku da sa njom napravimo novogodišnji intervju! Anna je tako odgovarala na vaša pitanja, ali i pričala o svojim susretima sa zvezdama, posebno o utiscima o Ariani Grande! Nažalost, Anna je često bila i na meti napada arianatora zbog svoje ljubavi prema Ari, pa smo joj kroz ovaj intervju pružili priliku da sa njima razreši sve nesporazume!

1. Anna, kraj godine je blizu, a još uvek si veoma aktivna i na društvenim mrežama i kad je reč o nastupima. Hoće li ti ostatak decembra biti radan i hoće li biti još koncerata uskoro?


Nisam izbacila sedam dana novi video, ali danas izlazi jedan jako smešan gde mi je pala jelka. A što se tiče nastupa, decembar odmaram ahaha, ali već 12. januara imam nastup u Big Shopping centru u Novom Sadu, iskreno jedva čekam.

2. Šta te je činilo srećnom u 2019. godini? Možeš li da izdvojiš neki događaj?

Početak 2019 godine nisam bila preterano srećna, dok nisam našla neki novi krug ljudi, promenila svoje loše navike što je mene učinilos rećnom više nego ikad. Takođe imala sam najviše nastupa u 2019 godini što je neverovatno.

3. Da li si već isplanirala odmor?


Jesam, prvi put znam gde idem za Novu godinu hahah, idem malo na more, videćete uskoro.

4. Sve jako, jako zanima kad ćeš opet snimati nešto sa Jankom! Da li će uskoro biti nešto od toga?

Hoću, to će biti sada za koji dan.


5. Da li spremaš novi merch?

Da, čekam svoje najnovije dukseve.

6. Bila si na koncertu Ariane Grande u Beču. Sad kad se setiš toga, na šta prvo pomisliš? Postoji li neki detalj sa koncerta koji ti je ostao u posebnom sećanju?


Znam samo da su mi išle suze od sreće, svaki detalj mi je ostao u sećanju. Jako volim da slušam njene pesme a kada ih čujem uživo… ne mogu da opišem taj osećaj!

7. Šta te najviše privlači kod Ari i kako si je uopšte zavolela?

Iskreno, odavno je pratim i slušam njene pesme, u šestom razredu sam krenula da je slušam sa svojom drugaricom iz odeljenja i tako je sve krenulo. Kada nekoga zavolite uglavnom ne znate koji je to razlog, pa tako ni sada ne znam.

8. Arinatori su jedan od tri najveća fandoma u celom našem regionu i kao što pretpostavljaš, budno prate svaki tvoj korak i reaguju svaki put kad se “Anna Lazarević” i “Ariana Grande” spomenu u istoj rečenici. Veliki deo arianatora kaže da su srećni što si ti deo fandoma, ali viđamo i “klasične” uvrede u stilu, “Ne ličiš na Arianu”, “Ti si samo kopija”. Možeš li svima da objasniš kako ti doživljavaš Arianu?

Uglavnom ne obraćam pažnju na ljude kojima je glavni fokus u životu da povrede nekoga tako što sede nad svojim računarima i pišu ružne komentare. Sve je krenulo tako što sam posle koncerta (Arianinog) htela da podignem hajp i bazirala se na neko Arianino slikanje obukla se slično kao ona i naravno najupečatljivija stvar je famozni rep. Nakon te slike, stavila sam opis njene nove pesme i moji pratioci su krenuli da komentarišu komentare tipa “Ista Ariana” što je meni jelte kompliment. Nisam očekivala ali oglasili su se Arianini fanovi i tu je nastao haos, što je meni bilo čudno jer podržavamo istu osobu. Nakon toga su se moji pratioci javili sa porukom koju sam ja prenosila “treba biti jedinstven” to je sve tačno. I dalje prenosim tu poruku ali očigledno su svi pogrešno protumačili to slikanje. Nisam se oglasila povodom toga jer smatram da ljudi sa lošim komentarima ne treba posvetiti pažnju.

9. Prošlo je tek nešto malo više od godinu dana od meča sa Marcusom i Martinusom,a izgleda će biti revanša naredne godine i nadamo se da si spremna za to! Koliko imaš vremena za fudbal, sem što provodiš 24 časa u kopačkama? 🙂   

Ja sam uvek spremna! A što se tiče fudbala, njega naravno obožavam i nema baš preterano vremena, ali bih volela da jednom nedeljno odem sa svojim prijateljima na fudbal kao u ona dobra vremena.

10. Za kraj, osim što te računamo za Marcusa i Martinusa i dolazak još nekih zvezda, imaš li još nešto isplanirano za 2020. godinu, a što te posebno raduje?

Imam, naravno, novi merch, novu pesmu, novi film i još razna iznenađenja!

Autor: Famoza.net 

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Anna Lazarević za Famozu: Arianator sam od šestog osnovne, spremna sam za povratak Marcusa i Martinusa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.